27
Jun

0

Conveni UOC-COTME: Aconsegueix descomptes per a estudiar a la UOC

Aconsegueix descomptes fins a un 10% en programes UOC per millorar professionalment

Amb l’objectiu de potenciar la contínua millora professional dels col·legiats, el Col•legi Oficial de titulats Mercantils i Empresarials de les Illes Balears (COTME) ha signat un conveni amb la UOC per obtenir avantatges econòmics en les matrícules dels programes més afins al seu àmbit professional.

Benvolguts col·legiats,
Com sabeu, recentment el Col·legi Oficial de Titulats Mercantils i Empresarials de les Illes Balears (COTME) i la UOC hem subscrit un conveni de col·laboració i em plau molt saludar-vos.

Els professionals estem immersos en una societat en canvi continu i per això es fa necessari actualitzar constantment els coneixements, desaprendre sovint el que hem après i enfrontar-nos a nous reptes.

La UOC és una universitat en línia innovadora i de prestigi, reconeguda internacionalment pel seu model educatiu i tecnològic. Ofereix ensenyament no presencial de qualitat i és un referent en el món de la recerca i l’aplicació de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) a l’ensenyament.

La UOC vol ser una eina que facilita l’aprenentatge al llarg de la vida i es posa a disposició dels col·legis professionals, oferint mitjançant aquest conveni un ampli ventall de possibilitats de col·laboració entre ambdues institucions.

A més de posar a la vostra disposició tota l’oferta formativa de la UOC, el conveni preveu la possibilitat del desenvolupament conjunt d’activitats divulgatives, d’estudi, formatives i de recerca.

Us animo a conèixer la UOC.

Una cordial salutació,

Dr. Josep A. Planell

Rector de la UOC

Més info